Pe 7 octombrie, MIDOCAR aduce istoria Volkswagen într-un cadru contemporan, imprimat cu tehnologie auto de ultimă oră, la cea de-a treia ediție Déjà-vw. Ineditul eveniment reunește, la reprezentanța MIDOCAR Otopeni, clasicele modele Volkswagen, cele mai noi apariții ale mărcii și pasiuni care se întrepătrund cu universul auto. 

A treia ediție Déjà-vw gravitează în jurul celei mai importante sărbători Volkswagen de anul acesta: 70 de ani de la creionarea celebrului Bulli. În cadrul Bulli Party, petrecerea aniversară organizată de Volkswagen Classic Club, vor fi expuse toate generațiile Volkswagen Transporter, de la cele clasice până la cele actuale, cu dotări și carosări din cele mai diverse. Sunt invitați să se alăture toți posesorii de Volkswagen Transporter cu propriile modele, dar și cei care doresc să descopere frumoasa latură a istoriei auto.

„Déjà-vw Challenges” și „Cursa cu mașinute radiocomandate” sunt provocările care vor stârni celor prezenți imaginația și pofta de condus, în timp ce Autobaza Radio va alimenta atmosfera cu muzică numai bună pentru o zi petrecută în nordul Capitalei, departe de agitația orașului.

În zona dedicată creativității, doisprezece dintre cele mai frumoase modele care ne-au vizitat vor fi desenate live de către Partialcolor. La finalul zilei, ilustrațiile vor urca pe filele calendarului MIDOCAR 2018, un proiect realizat cu și din pasiune pentru mașini. Nu vor lipsi de la eveniment proiectele inspirate inclusiv din universul auto; expozanții prezenți – Cuvinte tricotate, Ilik’Art, Papurr Project, RC Racing, Wood Be Nice – vor organiza ateliere interactive.

Publicul va interacționa cu noul Volkswagen Polo, expus pentru prima dată în incinta unei reprezentanțe auto, și cu noul Volkswagen Arteon, cea mai spectaculoasă apariție din acest an a mărcii, disponibil la test drive. De asemenea, posesorii de Volkswagen și Audi vor putea beneficia de prețuri promoționale pentru pachete de service și consumabile auto, menite să le pregătească autoturismul pentru sezonul rece.

Susținut de Autobaza Radio și Volkswagen Classic Club, evenimentul este realizat în parteneriat cu Porsche Finance Group.

Despre Autobaza 

Autobaza este un proiect născut din dragostea pentru modelele iconice Volkswagen. În spatele proiectului se află Liviu Hurmuzache – membru fondator Volkswagen Classic Club, Călin Gheorghe – realizatorul emisiunii Chillău de la Radio Guerrilla și Irina Petrovici – producător Radio Guerrilla și Community Manager Grolsch Experimentalist.

Despre Volkswagen Classic Club

Volkswagen ClassicClub este o asociație nonprofit care își propune să protejeze și să pună în valoare automobilele VW clasice.

Despre MIDOCAR 

Înființat în 1992, MIDOCAR este primul importator Volkswagen și Audi de pe piața din România.

În prezent, MIDOCAR este dealer și service autorizat al mărcilor Volkswagen și Audi în România, oferind o gamă de servicii complete (pre-vânzare şi post-vânzare) pentru mărcile comercializate. Totodată, cartea de vizită a MIDOCAR cuprinde service Skoda, autovehicule de ocazie și servicii buyback sub marca Das WeltAuto, precum şi leasing prin MIDOCAR LEASING IFN.

MIDOCAR își desfășoară activitatea în București în cele două locații – MIDOCAR Otopeni (Șos. Odăi, 219-225) și MIDOCAR Vitan (Splaiul Unirii, 643-673).