Un micro-festival urban pus pe roți de MIDOCAR

Ediția din acest an a micro-festivalului urban Graffiti Wrooom este una cu totul specială. MIDOCAR aniversează 25 de ani de când a livrat primele modele Audi și Volkswagen în România, motiv pentru care întregul eveniment gravitează în jurul acestei tematici. De la spațiul dedicat istoriei dealer-ului, până la micile elemente decorative sau proiectele artiștilor prezenți la festival, totul va transmite câte puțin din ceea ce este astăzi MIDOCAR.

Motivele de aniversare nu se opresc aici. Ajuns la 70 de ani de la prima schiță, Volkswagen Bulli va avea un spațiu outdoor dedicat, în care va povesti invitaților despre istoria celor șase generații. Iar cele 25 de momente importante Audi Tradition, aniversate în 2017, vor putea fi regăsite în cadrul unei inedite galerii de fotografii.

Retro Camping Display, o senzațională expoziție de Van-uri T2 și Beetle-uri; Playground Area, locul de joacă fără limită de vârstă; Golf Corner, spațiul nonconformist, ce invită la explorarea tehnologiilor de ultimă generație disponibile pe noile Volkswagen Golf GTI și GTD, animat de jocuri de golf. Acestea sunt încă trei motive pentru care credem că vizitatorii și clienții noștri vor avea parte de multă relaxare.

În cadrul evenimentului, publicul va putea interacționa și cu modele spectaculoase, precum noul Volkswagen Arteon, Audi Q7 e-tron sau Volkswagen Multivan SIX Generation. În contrast, showroom-ul Volkswagen va găzdui un display de tipul „Exploded View” al unui Volkswagen Käfer, proaspăt recondiționat și încă neasamblat.

 

Nu vor lipsi de la Graffiti Wrooom artiști talentați și cele mai interesante proiecte din București. Expozanții cu idei originale își vor prezenta proiectele și vor desfășura ateliere interactive, în timp ce curtea reprezentanței din Vitan va prinde culoare printr-un graffiti by Partialcolor, ce va  sintetiza 25 de ani de Audi și Volkswagen în România. A 4-a ediție Graffiti Wrooom îi aduce la MIDOCAR Vitan pe: Alexandru Mariș, All4Smile, Bicicletele Pegas, Ilik’Art, Chocolat Salon, Fairies Touch, Handmade Revolution, Kendama Romania, Minor Swing, Muțunache, Pink Zipper, Radu Fugărescu Photography, Vegart, Velio Gifts, The Bus, Time In, Wood Be Nice.