Seria petrecerilor #TheDate continuă cu eventul no.2. Tematica petrecerii este inspirată din poveștile nemuritoare cu zâne. Atmosfera feerică va fi creată cu ajutorul unor motive și simboluri magice cum ar fi: zâne, leagăne, baloane cu confetti strălucitoare, lumânări și ghirlande realizate din flori naturale.

Wonderland Dust, a doua petrecere din această serie va avea loc sâmbătă, pe 9 iulie, de la ora 18.00, până spre dimineață, în grădina din cadrul Stațiunii pomicole Băneasa.

Locația este aici:

Petrecerile #TheDate se vor desfășura lunar, de fiecare dată în altă locație, altă tematică și partea care-mi place mie cel mai mult…organizatorii își rezervă dreptul de a-și selecta participanții.

Prima petrecere din seria #TheDate a avut loc pe 14 mai, pe terasa Promenada Mall din București. Pentru prima dată în România, pe terasa Promenada Mall a fost urcată o barcă de 6.5m/3m care, pe parcursul petrecerii, a jucat rolul de pupitru al DJ-ului. Invitatul special al evenimentului a fost DJ-ul Bogdan Popoviciu, care a mixat în cele mai mari cluburi din București și din România. La această petrecere au participat în jur de 1500 de party people.

See you there!

Invitatie Party (1)